Yamaner, Ahmet Amca'nın mektubunu verdi

Yamaner, Ahmet Amca'nın mektubunu verdi Yamaner, Ahmet Amca'nın mektubunu verdi
A- A+

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu toplantısı için Bolu’ya gelen TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’na, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal tarafından kaleme alınan mektubu, aynı zamanda Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Üyesi de olan İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Fatih Yamaner tarafından takdim edildi.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve aynı zamanda İzzet Baysal Vakfı Şeref Üyesi Türker Ateş’in, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi olmasından duyduğu memnuniyeti kaleme alan İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na teşekkür etti.

İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi ve BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Yamaner, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ziyaret eden TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na Ahmet Baysal’ın mektubu verdi. 

Fatih Yamaner; “TOBB Başkanımıza, bu önemli görevi Türker Ateş Başkanımıza tevdi ettiği için İzzet Baysal Vakfı Başkanı Sayın Ahmet Baysal Amcamız tarafından kaleme alınan teşekkür yazımızı takdim ettim. Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu Başkanımız, tüm yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyelerine yönelik ilimizin manevi Babası İzzet Baysal ile ilgili yaptığı konuşma tüm salonda büyük alkış aldı. Büyük hayırsever ve tüm ülkemize örnek sanayici İzzet Baysal’ı anıları ile anlatırken Vakıf Başkanımız Ahmet Baysal’a da saygı ve selamlarını iletti” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler